LVI-työt ammattitaitoiselta tekijältä Sipoossa

Ota yhteyttä

Part Company Oy toteuttaa LVI-työt vahvalla ammattitaidolla ja lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Toimimme joustavasti Sipoossa sijaitsevasta toimipisteestämme käsin pääkaupunkiseudulla ja tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä LVI-asiantuntijaan

Olemme LVI- ja kiinteistötekniikka-alan kokenut asiantuntijayritys. Tarjoamme laaja-alaisesti erilaisia LVI-töitä yksityisten asiakkaiden, taloyhtiöiden ja eri alojen yritysten tarpeisiin. Työskentelemme kokemuksen tuomalla varmuudella kaikissa kohteissa omakotitaloista rivi- ja kerrostaloihin sekä liike- ja toimistotiloihin. 


Vuosien kokemuksen omaava henkilöstömme takaa onnistuneen ja suunnitelmien mukaisen lopputuloksen työn laajuudesta tai vaativuudesta riippumatta. Toimialueemme kattaa asiakkaan tarpeen mukaan koko pääkaupunkiseudun sekä eteläisen Suomen alueen. Ethän siis epäröi, vaan ole meihin yhteydessä ja kerro tarvitsemistasi LVI-töistä.

Putki- ja viemärityöt sekä linjasaneeraukset kaikkiin kohteisiin

Toteutamme erilaiset putki- ja viemärityöt kohteessasi. Työnjälkemme on korkealaatuista, olipa kyseessä putkiston huolto- ja korjaustyö tai vuotojen korjaaminen. Paikannamme ongelmakohdan nopeasti ja korjaamme putket entistä ehompaan kuntoon. Hoidamme lisäksi viemärien avaukset ja kuvaukset sekä koko viemäröinnin toteuttamisen. Kattilan vaihdot, lämmönsiirtimien vaihdot ja lämminvesivaraajien uusimiset ovat myös osa kattavaa palveluvalikoimaamme.

Olemme luottofirmasi myös linjasaneerauksissa lukuisten kohteiden kokemuksella. Käänny puoleemme ja pyydä kustannustehokas tarjous kohteesi putkiremontin toteuttamisesta.

Katso referenssimme

Muut LVI-palvelut

Laaja-alainen ammattiosaamisemme mahdollistaa lähes kaikkien LVI-töiden tekemisen kohteessasi. Tilaa meiltä märkätilojen kalustukset, kuten hanojen vaihdot tai kylpyhuoneen vesipisteiden rakentamiset. Olemme apunasi myös ilmastointijärjestelmiin liittyvissä töissä. Asennamme uudet laitteet ja suoritamme ilmamäärien mittaukset.

Tarjoamme lisäksi palvelut LVI-töiden valvontaan. Toimimme työmaallasi asiantuntevana valvojana ja pidämme huolen, että urakka etenee sovitussa aikataulussa ja että työt toteutetaan asianmukaisesti laadusta tinkimättä.

Kysy lisää putkitöistä ja ilmastoinnista

Soita ja tilaa LVI-palvelut

Olemme LVI-alan luotettava kumppanisi. Toteutamme erilaiset
LVI-työt tarkasti suunnitelmien mukaan ja halutun lopputuloksen
taaten. Ole meihin yhteydessä ja kutsu paikalle asiantunteva asentaja! Tavoitat meidät nopeiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.

Katso tästä yhteystietomme